Veze – Single vs Creating

Veze – SINGLE vs CREATING

(Samac vs Kreiram)

STATUS VEZE

Jučer sam poslala Feedback Facebooku s molbom da uvedu dodatne opcije pod „status odnosa/veze“.

Sada sigurno provjeravate koje su sve opcije moguće, jer se sjećate da ima dosta opcija. I možda se čudite „Zašto takva molba?“. Kakav li je to moj status veze kada se ne pronalazim u niti jednoj ponuđenoj opciji.

Koja je vibra veze koju želiš?

Veze – SINGLE vs CREATING

KOJE SVE OPCIJE POSTOJE?

Prva opcija je „Single“…Samac. Vidim da se danas veliki broj ljudi definira kao „Samac“. Oni koji su prošli iskustvo dugotrajne veze ili braka nekako to ističu s ponosom. Iako im ja ne vjerujem da uživaju s tom etiketom koliko to ističu.

Ne mogu a da ne primjetim da etiketa „Samac“ za mene vibrira niskom i ne toliko lijepom energijom. Nekako mi više vuče na vibru straha nego ljubavi. Bez obzira iza kojeg razloga ili „opravdane isprike“  se taj strah krio. Nema tu previše ni ljubavi prema sebi ako si svjesno oduzimaš mogućnost imati istinski inspirativni odnos. Svjesno ili nesvjesno si oduzimaš onu najkreativniju energiju proizišlu iz bezuvjetnog, inspirativnog odnosa dvoje koji ne moraju ali žele. Just saying…

 

THE VIBE OF 2

Ok prošli smo svi različite odnose. Oni hrabriji i svjesniji su odlučili krenuti dalje iz odnosa u kojem su zaključili da nema stvaranja niti ostvarivanja…za oboje. I zbog oboje. Upravo nas iskustva tih odnosa pripremaju na promjenu, na mijenjanje sebe kako bi imali priliku iskusiti i živjeti ono što nam je po prirodi dano.  The VIBE of 2 …  

Ne zovemo odnos dvoje “Veza” bez veze …

„Single“…definitivno ne dolazi u obzir u mojem rječniku i definiranju.

 

KOJE JOŠ OPCIJE POSTOJE?

Dalje sve opcije koje su do „divorced“ – nisam.

Znači „Divorced“ tj Razvedena. To jesam. Ali ne pada mi niti jedna ideja na pamet zašto bih htjela istaknuti u svojoj „Relationship status“ – divorced. To je dio moje prošlosti. Završena priča. Dio moje prošlosti koji je izgradio i mene i mojeg bivšeg partnera. Nešto što je samo između nas dvoje. Pa zašto bih htjela svoju prošlost vući u budućnost? Ni to nije opcija.

Ostaje još jedna stavka ispod…koju isto tako – nisam.

 

GDJE JE MOJE MJESTO?

I što sad? Gdje ja pripadam?

Zar ne pripadam nigdje?

Pripadam uz jako veliki broj ljudi, suvremenim ljudima koji su puno naučili iz svoje prošlosti, koji sa veseljem i žarom kreiraju svoju sadašnjost. Koji su sagledali, osvijestili, prihvatili, oprostili, zahvalili, promijenili sve što im ne koristi … i s osmjehom na licu idu u susret odnosu koji će biti temeljen na svim iskustvima i saznanjima do sada… inspirirani i motivirani. I s feelingom ljubavi za sve što je prošlo i sve što će tek doći.

VEZA – dvoje koji ne moraju a žele

Vjerujem da nismo ovdje da bi bili sami. Da je zamišljeno da budemo sami, takvi bi bili stvoreni. Sami bi mogli kreirati energiju koju kreiraju dvoje koji ne moraju a žele….

Da li ste ste ikada zapitali koja je vibra odnosa koji želimo? Kakav je feeling naše veze?

Ako još niste, sada je upravo super trenutak za stvaranje.

I tako, sa svim tim saznanjima, uputila sam molbu Facebooku da osuvremeni svoju listu statusa i doda pokoju u koju bi se mogli uklopiti svi oni koji se ne vide u ponuđenim opcijama.

Pogled s višeg je puno dalji

Veze – SINGLE vs CREATINGRJEŠENJE?

Za mene bi bila čisto ok neka od opcija kao npr. „Kreiram“ …“Napravila prostora za tebe“…“Welcome my dear“ … „ I am smiling to YOU“ … „Ready for the best time of my life“… ili neka druga opcija koja je kreativna, odiše ljubav i visoku vibru… slobodno mašti na volju 🙂

Do tada, nedefinirana, neuklopljena ali spremna kreiram ono što želim, ono što sam JA.

Ako želite kreirati ono što ste Vi, a niste još sigurni što je to, uvijek se možete javiti na https://bb-club.hr/rezerviraj-termin-za-razgovor/

 

A ti…da li stvarno želiš biti single?