Partnerski odnosi -postali ste nečiji “bivši” partner?

Partnerski odnosi -postali ste nečiji “bivši” partner?

Za sada još uvijek rijetko pišem o toj temi –  partnerski odnosi. Međutim potaknuta razgovorima i događajima oko sebe, poželjela sam napisati sljedeće redove.

Ako se danas nalazite među onima koji se osjećaju povrijeđeni, posramljeni, ljuti, bijesni, s mislima “Zašto se ovo baš meni desilo?” jer se vaša veza okončala na neki od bezbroj bolnih, neočekivanih, smiješnih? ili čak bizarnih načina, pročitajte ovaj tekst dalje.

Ako ste osoba koja se zbog takvog događaja osjeća loše, vjerujem da Vas je vezivala ljubav sa sada bivšim partnerom ili partnericom. Da ste osoba koja živi iz ljubavi , da imate određena životna načela i principe, da vrijedite.

Kako to znam? Da nije tako, ne bi se osjećali kako sam gore navela. Iz načina kako se osjećate zaključujem o vašim vrijednostima. Razmislite na trenutak.

DRUGAČIJA PERCEPCIJA

Da nemate gore opisane vrline ne bi bili povređeni postupcima i događajima koji su Vam se desili, zar ne?

Vjerujem da vrtite pitanja i tražite odgovore, ponovo proživljavate situacije i razmišljate gdje ste pogriješili? Da li Vi to možda pokušavate popraviti prošlost? Nemojte se sada osjećati krivima, to je samo ljudski…i ja sam željela popraviti prošlost, vodila razgovore u glavi, preispitivala sebe, događaje, trenutke. Pa sve ispočetka…i opet..i opet…i opet…

Zato, ako se nalazite na takvom mjestu danas, molim Vas da prestanete. Da, odlučite prestati postavljati sebi pitanje ZAŠTO? Odlučite prestati gledati u PROŠLOST. Nije lako ali je jako bitno. Stavite “na stranu” sve to što se je desilo i dajte svoje vrijeme i fokus nečemu što volite, nečemu što Vas veseli. Kreirajte nešto. Kako bi se osjećali bolje, ispunili sebe pozitivnom vibrom i dozvolili sebi slijedeće misli:

 

ŽIVOT JE JEDNOSTAVAN

Život je jednostavan. Pravila postoje. Ako smo međusobno najbolji odabir jedan za drugoga, doživjeti ćemo puno trenutaka zajedno. Ako nismo, desiti će se potrebno da se raziđemo. Ako smo i osoba koja skenira i pronalazi ljubav u svakome, ako volimo jako i duboko, ako gledamo očima srca, dešavati će se sve što se treba desiti, neće biti ni ugodno ni lako – život će nas razdvojiti ako nismo jedan drugome najbolji odabir, ako smo završili ono što smo trebali proći… Za dobro i jednog i drugog. Svako zaslužuje biti najbolja verzija sebe i živjeti ostvareni i ispunjeni život. Pa tako i mi i naš sada bivši partner ili partnerica…

Što znači da umjesto niske vibre i svega onoga što ona nosi, budimo Zahvalni od srca. Zahvalni jer nas život podržava i usmjerava prema najboljem. Vjerujem da je to zato jer smo to i zaslužili. Zamjenimo bol za inspiraciju, krivnju i sram za motivaciju  i krenimo dalje.

To ne znači da je ono što smo imali loše, niti da smo potrošili vrijeme. Upravo smo bili zajedno da bi jedan od drugoga naučili puno, puno o sebi, naravno.

Izaberimo i zapamtimo ono najljepše, naučimo što imamo i budimo zahvalni našem partneru/partnerici na zajedničkom iskustvu i vremenu provedenom zajedno.

    Partnerski odnosi -postali ste nečiji “bivši” partner?

SVJESNI IZBOR

Razmišljajući i živjeći u prošlosti, uzimamo prostor u kojem možemo kreirati i živjeti SADA i DANAS, u kojem nas traži upravo onaj kojeg tražimo i sami. U čijim ćemo očima vidjeti sebe, čiji će nam postupci staviti osmjeh na lice, jer smo prepoznali energiju jako sličnoj našoj…

Što smo svjesniji, što naučimo i promjenimo više, i naš partner i partnerica imati će slične odlike nama, imati će sličnu energiju nama, imati će slične inspiracije i poglede, davati će ono što i mi dajemo…

Sa tim saznanjem, pitam se da li želimo ostati na niskim vibrama i imati prilike ponoviti slično iskustvo samo sa drugim partnerom ili…? Ili ja ću reći- kreirati a VI ako niste spremni pročitajte “naći” svojeg idealnog partnera i živjeti i na tom polju ostvaren i ispunjen život iz ljubavi?

Kao što sam na početku navela, rijetko pišem o partnerskim odnosima, jer i sama prolazim taj put. No, moj put je već dosta odmaknuo od onoga tko je upravo postao “Bivši”.  Danas sam sigurna da mi dolazi u susret odnos koji je proizašao iz svih minusa i plusa prijašnjih iskustava. Ovim tekstom  i svojim dosadašnjim saznanjim želim inspirirati i Vas da promijenite svoju percepciju i iz prošlosti i boli, polako, step by step krenete putem ostvarivanja svojih snova. Ne ide odmah i ne ide brzo, zato čim prije odlučite i krenete prije ćete stići.

Ja Vas mogu podržati i  pomoći da pronađete inspiraciju krenuti dalje a na pitanje KAKO, od srca ću preporučiti osobu koja Vas može voditi na putu pronalaska  najboljeg emotivnog partnera. Napisala je temeljiti vodić s pitanjima koja Vam sigurno mogu pomoći. Upoznajte je ovdje