Sve je moguće, sami biramo gdje ćemo stajati!

Veliko proživljeno iskustvo je moja inspiracija u radu i temelj za rad kao Coach i Mentor. Znam da MOŽEŠ ako odlučiš da HOĆEŠ!

DANAS: Certificirani Coach u sklopu INGE ROCK Coaching Academy Belgium, Certificirani Mentor u Cherie Blaire Foundation for women , prošla Nick Ortners The Tapping Solution Programme, certificirani TT Mindfulness Coach , radi COACHING & MENTORING na hrvatskom i engleskom jeziku. vlasnica B&B fun and sun center Punat, zagovara i podržava lakoću življenja sa svrhom , mama 2, zaljubljenica u život i ljude.

Ja sam Yasmina.
Yasmina Buweden.
Mama, Poduzetnica, Coach ; zaljubljenica u život, u ljude, u more, u dobru vibru....
Nekada sam se pitala „ Zašto se baš sve mora desiti baš meni?“
Danas vidim drugu sliku i ZNAM zašto.

Saznaj više o meni

Cherry Blaire Foundation for women mentee:

Coaching experience from Yasmina has been very very enriching to me. This is not the first time that I have been coached by a mentor, I have been to such training several times in the past but Yasmina's mentoring has been amazing to me. What appealed me in her mentoring is that she has not restricted her mentoring to business only but she covered my life in the sense that how I am in my life. I got enlightened and forwarded on several aspects of my life in her coaching. What I think that she is a very very deep and genuine person who has made her life shine first and thus set an example to person like me. Several times,I used to get confused and stuck for an answer, but she never lost her cool and rather went deep to help me without getting irritated. She is very knowledgeable and the best coach. Rather i will say she is a very nice human being and a genuine person. I find myself very lucky to have have her as my coach and those, who will be taking coaching from her, will be lucky as well. I wish her best luck for a very happy, prosperous and fulfilling life and wish to continue association with her life long. GOD BLESS HER.

Manisha Rabade, United News of India, India

Ali ovo nije priča o meni.
Ovdje počinje Vaša priča.
U svakom od nas leži neograničen potencijal, originalnost, posebnost, talenat koji će nas odvesti prema ostvarenom životu, životu kojeg ćemo živjeti s ljubavi i lakoćom.
Svi to možemo ostvariti ako odlučimo i vjerujemo da to i zaslužujemo. Ne brinite se, nisam ni ja vjerovala da mogu raditi kao Coach i inspirirati ljude. Jer to su radili moji idoli....a tko sam ja da se usudim sanjati o tome? ipak, usudila sam se ...uz podršku g. Zorana Vignjevića koji je prepoznao potencijal u meni i "gurnuo" me u tom smjeru. Zauvijek ću mu biti zahvala.
I ja ću Vas gurnuti, ako odlučite vjerovati da zaslužujete ostvareni život.
Veselim se našem zajedničkom putovanju.
Neće biti bez izazova i jednostavan, ali uz podršku i ustrajnost, snovi postaju život!

Rezerviraj individualni Coaching termin

PROŠLOST: Mentor U Inge Rock Academy, certificirani posrednik u prometu nekretnina, direktor prodaje, voditelj ureda, , asistent za njemačkog partnera, tajnica, prevoditelj, instruktor jedrenja u klasi Optimist u njemačkoj školi jedrenja za djecu, vozač i veliki ljubitelj adrenalisnkih sportova na moru, i još poneki posao i životno iskustvo koje su me doveli do trenutka kada sam shvatila da je podržavanje ljudi da ostvare svoj puni potencijal i kreativan i ostvaren život - moja strast i talent.