My Life, moj život

My Life, moj život

Moj život – Svjestan život.
Smatralo se sebe staviti na prvo mjesto znači biti nekulturan, sebičan, nešto što nije baš prihvatljivo… Zašto smo odrastali s uvjerenjima da nije u redu biti svoj i živjeti život po svome je pitanje prošlosti.
 Tek kada smo sretni i zadovoljni, ispunjeni ljubavlju prema sebi, možemo sve to pružiti i drugima.

My life, moj život

ZAŠTO PROMJENITI SEBE

Ako se pitamo zašto se prijateljstva gase, zašto se partneri razilaze, zašto se dešavaju neke stvari, promislimo o napisanom.
Zato, ako se još uvijek dvojite krenuti za onim što osjećate u sebi, ako Vas koči misao “Što će reći moje okruženje, moji prijatelji, roditelji, poslovni suradnici….”, znajte da će Vas podržati u onom trenutku kada osjete da živite svoj život i da Vas nije briga što će reći oni koji Vas ne žele prihvatiti onakvima kakvi jeste…jer takvi kakvi jeste, s takvom energijom, moći ćete ih podržati da i oni konačno krenu svojim putem.
Ako Vas koči pomisao da odabirom sebe kročite u zonu nepoznatog, to je upravo ono mjesto gde želite a ne znate da želite biti. Vratimo se na tren kroz prošlost i promislimo…sve ono što nas je u jednom trenutku života gurnulo naprijed, od prve riječi, koraka, poljupca, vozačkog ispita i tako redom, prije trenutka kada nas je gurnulo naprijed…bilo je za nas …nepoznato.
Ako razmišljate o sigurnosti, sigurna sam da znate da ona ne postoji. Tako da to nije nešto o čemu bi trebali razmišljati. Već o tome kako će moj život izgledati.
Dugo sam potiskivala ljubav prema adrenaliskim morskim sportovima živjeći u uvjerenju da sam “žena” . Danas to izgleda ovako.

 FILM “Moj ŽIVOT”

Umjesto svega što Vas koči, prebacite fokus na sve ono lijepo što bi se moglo desiti…ako dopustite sebi sebe.
Razmišljajte o žanru, sadržaju, glavnim i sporednim ulogama i glumcima filma kojeg upravo u ovom trenutku možete početi svijesno kreirati… materijal za Oskara, “Moj život”…
Uživajte u stvaranju najboljeg filma svih vremena, filma koji će napuniti srca, podržati druge i educirati o stvarnim vrijednostima života…..MOJ ŽIVOT….
Ne znaš Kako?