Love You keep cool

Love You keep cool

Love You….

Kada nam se dešavaju stvari koje nas pogađaju u srce, koje su nam emotivno teške i zahtjevne, spušta nam se vibra, fokus se seli s onoga što želimo na ono što moramo.

I to nam još više spušta vibru.

I onda bi trebali donositi prave istinske odluke, krenuti u akciju….Ali tijelo slijedi unutarnju uputu, oslabljuje i usporuje. Kreativno razmišljanje koje nam je nužno je…blokirano. Postajemo magnet za negativu….jer smo na niskim vibrama.

I pitamo se šta se još može desiti...i desi se. Jer tome dajemo pažnju i energiju. Zvuči grozno, ali je tako.

I zato – Love you.

Kako promjeniti vibru?

S A D A, ovog trenutka kada smo svjesni toga, pročitajmo 100 puta ispočetka ovaj tekst.

Prihvatimo da je to tako. I da to možemo promjeniti samo M I . Svojim mislima, stavom i odlukom. A da bi to mogli -trebamo se osjećati super. Tek kad se osjećamo super onda smo na visokoj vibri. Vibri na kojoj se nalaze rezultati koji nam trebaju.

Love you

Onda razmišljamo kreativno, ideje samo dolaze, tijelo prati naš unutarnji kompas, fit smo i spremni osvojiti svijet. Ono što je prije 5 min izgledalo nezamislivo i nemoguće postaje sitnica koju rješimo u prolazu, na putu prema ostvarivanju svojih želja i snova.

 Zato … LOVE YOU … svima Vama koji se trenutno nalazite u sličnim pričama. Neka Vas I LOVE YOU podrži i potakne da pronađete put ka svojoj fantastičnosti. Učiniti onu neku malu stvar koja će vam staviti osmjeh na lice.

Pa opet, pa opet i opet….

Jer svaki čovjek je poseban a ljubav je uvijek jača od straha.

Kada se nađemo u situaciji da mislimo da nemamo izlaza, sjetimo se ovog teksta. Sjetimo se Love You i što te dvije riječi nose za nas. Pronađimo ono što nam diže vibru. Polako krenimo svjesno neverin pretvorimo u bonacu.

LOVE YOU, keep cool .