Ja, Coach

Ja Coach?

Coach?

Davno sam prestala slušati TV i čitati novine….i one koji uvijek nešto kritiziraju.

Umjesto toga odlučila sam kreirati život kakav želim za sebe.

No— nije to bilo samo tako.

2013.g. je za mene bila godina “ mraka“…godina u  kojoj sam opet počinja iznova …razvod, dvoje malodobne djece, kraj zajedničkog 17.g.života i poslovanja…financijski krah  i svega onoga što popratno ide s time….

…vrlo niske vibracije…

IZBOR?

U takvim situacijama postoje dvije opcije, biti žrtva ili tražiti novu mogućnost…novi život…

Ja sam se odlučila za ovo drugo…iako nisam znala KAKO…

Ušla sam negdje u kolovozu 2013.g. u  Master mind trening „Postaješ ono o čemu razmišljaš“ po knjizi  Inge Rock kojeg je vodio gdin. Zoran Vignjević, osoba koju smatram zaslužnom za ono što danas radim, osoba koja je meni posudila vjeru i vidjela u meni ono što ja u tom trenutku nisam. Moj Mentor.

Upisala sam Akademiju života, ubrzo prešla na Coaching Akademiju,  postala Life coach i Mentor u današnjoj „ Inge Rock Academy“.

Danas  sam i vlasnica  B&B fun & sun Punat, centra na moru koji se bavi adrenalinskim sportovima na moru, uz popratne sadržaje na najatraktivnijoj plaži u Puntu na otoku Krku.

Između ostalog, vozač sam adrenalinskih sportova na moru.

I to jako dobar.

I to je bio veliki izazov…u svijetu u kojem živimo…s uvjerenjima koje posjedujemo…

Trebalo mi je oko 15.g. da taj izazov realiziram i ostvarim svoju viziju…

 

VJERUJEŠ U SVOJE SNOVE?

Snovi su tu da ih realiziramo …. a ne izbrišemo.

Danas  ja  vodim Mater mind trening koji je jednom meni promijenio život.

S najvećom strasti koju imam.

Jer znam ŠTO će donijeti onima koju su STVARNO odlučili nešto promjeniti.

 

Dok ne otkrijemo strast u svojem životu…ne živimo.

Dok se ne zaljubimo u svoj život…ne živimo.

MOJ IZBOR

Izabrala sam živjeti iz svog srca i osjećaja, izabrala sam motivirati pozitivan sav i snove… snove koji se nalaze u svima nama i čekaju svoju priliku da postanu cilj i smisao nas samih… izabrala sam život iz ljubavi… što u praksi znači da svakodnevno mjenjam sebe i svoja uvjerenja koja mi ne služe…koja nisu u skladu s onim što sam izabrala…

Da li je lako, naravno da nije….izazovi su tu svakodnevno… ali uz podršku i motivaciju, uz pozitivnu zajednicu,  uz onaj veliki ZAŠTO , sve je moguće.

Kad krenete putem promjena ne želite biti samo dio radionice, seminara ili godišnjeg programa…to postane način života, želite biti okruženi s onima koji slično osjećaju. Promjena su procesi, život na visokim vibracijama je odluka…projekt  za cijeli život…

Upravo je uloga mame u meni probudila želju da postanem još odgovornija prema sebi, da radim na sebi još više…jer ako želimo bolji svijet i okolinu, trebamo početi od sebe, ono što jesmo prenijet ćemo svojoj djeci, oni svojoj…i tako mjenjajući sebe…mjenjamo svijet oko sebe.

Želiš pronaći svoju strast?

Rezerviraj Individualni besplatni Coaching trening i provjeri da li je ovo dobra opcija za tebe!

Rezerviraj